ClickCease Veelgestelde vragen – Royaal Waterdicht
Preloader Close

Veelgestelde vragen

FAQ’s

Hoe kunnen
wij u helpen?

Staat het antwoord hier niet tussen? Stuur ons een mail

 • Hoe lang duurt het voordat ik een offerte ontvang?

  Ons streven is om de offerte een werkdag na het onderzoek in de ochtend aan te leveren. Echter kan hier geen 100% garantie op gegeven worden. Zo kan het voorkomen dat wij nadere informatie nodig hebben voor het volledig maken van een offerte.

 • Hoe kan ik als bedrijf met jullie samenwerken?

  Neem voor meer informatie hierover contact met ons op. Reeds hebben wij al vele dakdekkers die hun klanten helpen met het verrichten van onderzoeken via ons. Zo heeft u de tijd om andere werken op te pakken en heeft de klant geen onnodige schade. U ontvangt vervolgens als opdrachtgever de rapportage met hierin een heldere uitleg zodat u gericht verder kunt bij uw klant.

 • Werken jullie ook voor particulieren?

  Ja, wij werken zeker ook voor particulieren. De kosten voor een bedrijf, verzekeraar of particulier zijn bij ons gelijk. Wij maken geen onderscheid tussen 3 opdrachten per week of eenmalig een onderzoek. Immers zijn wij van mening dat de kosten van een onderzoek belast moeten worden en werken dan ook niet met kortingen om zo voor een ieder een inspectie mogelijk te maken.

 • Hoe snel kunnen jullie op locatie zijn?

  Zoals bij iedere andere firma is dit afhankelijk van de planning. Onze gemiddelde wachttijd bedraagt zo’n 2 tot 3 werkdagen.

 • Werken jullie ook in de avonden en weekenden?

  Bij hoge uitzondering kan een inspectie in het weekend, avond of nacht plaatsvinden. Echter werken wij normaliter enkel op doordeweekse werkdagen en stemmen met u een zo goed mogelijke afspraak af met een aankomsttijd op locatie binnen twee uur. Op die wijze bemerken wij dat veelal kostenverhogende factoren zoals weekend- en avondtarieven helemaal niet noodzakelijk zijn.

 • Hoe zeker is het dat jullie de lekkage vinden?

  Helaas kunnen wij geen 100% garantie geven op het vinden van de oorzaak van de lekkage. Wij hebben een slagingspercentage van maar liefst 95%. Wel is het zo dat als wij een advies vellen dat niet correct is wij een tweede maal kosteloos terugkomen op locatie.