ClickCease Schoorsteen Reparatie – Royaal Waterdicht
Preloader Close

Schoorsteen Reparatie

De buitenkant van de schoorsteen kan vaak nog prima gerenoveerd worden door deze opnieuw te voegen. Bij hakken of uitbreken van de voegen komt het nogal eens voor dat er behoorlijke schade wordt aangericht aan het metselwerk van de schoorsteen door de krachten die hierdoor op de schoorsteen worden uitgeoefend. Na het opnieuw voegen en eventueel impregneren van uw schoorsteen, kan uw schoorsteen weer vele jaren mee.

Is uw schoorsteen nog veilig?

Repareren van uw schoorsteen

Oude schoorstenen hebben vaak voegen die aan het verzanden zijn, hetgeen lekkage tot gevolg kan hebben. Het is daarom ook levensgevaarlijk om een gaskachel of haard aan te sluiten op een bestaand rookkanaal dat lange tijd niet is gebruikt of gecontroleerd. Door de verzanding van de voegen kan terugslag van de rook optreden met een groot risico op koolmonoxidevergiftiging. Royaal Waterdicht heeft al jaren ervaring op het gebied van schoorsteenrenovatie, schoorsteen vernieuwen en schoorsteenvegen. Bent u dus opzoek naar een ervaren dak- en schoorsteenspecialist voor het repareren of renoveren van uw schoorsteen, neem dan direct contact met ons op via telefoonnummer 0613806926 of klik op de onderstaande knop en vul het contactformulier in.

schoorsteen-reparatie-3
schoorsteen-verwijderen-2

Vandaag nog geholpen

Al onze dak- en schoorsteenspecialisten hebben aantoonbare ervaring in het repareren van daken en schoorstenen en zijn deskundig opgeleid. Voordat we aan een klus beginnen controleren we altijd de huidige staat van de schoorsteen d.m.v. een gratis inspectie. Aan de hand van deze informatie maken we volledig kosteloos en vrijblijvend een offerte op welke volledig op uw wensen is afgesteld. We proberen u zoveel mogelijk mee te nemen in het proces en adviseren u gratis. Heeft u een noodsituatie? Neem dan contact op met onze lekkagespoeddienst via telefoonnummer 0613806926 en laat uw lekkage vandaag nog repareren.

about-1
about-2
Over Royaal Waterdicht

Experts
Op het gebied van dakdekken

Royaal Waterdicht is een dakdekkersbedrijf met meer dan 30 jaar ervaring op het dak. U kunt de klus zo gek niet verzinnen, of wij hebben hem met succes uitgevoerd. We hebben in al die jaren er dan ook veel tevreden klanten bij gekregen.

img

Offerte aanvragen

Contact opnemen

Direct bellen

+31 6 13806926

100+

Projecten afgerond

10

Professionele Werknemers

500+

Tevreden Klanten

22

Certificeringen & Opleidingen

Onze missie

Wij zijn pas klaar
Als u tevreden bent

platdak-bitumen-2

Bitumen Daken

Wilt u dakschade voorkomen? Dan is het belangrijk dat u op tijd de dakbedekking laat nakijken en repareren. Kleine beschadigingen hebben vaak pas grote gevolgen op het moment dat het hard waait of stormt. Grijp daarom op tijd in.

dakreiniging

Dakreiniging

Door uw dak en dakpannen te laten reinigen en impregneren maakt u uw dak weer waterafstotend. Het haalt niet alleen de voedingsbodem voor mossen en algen weg.

schoorsteen-reparatie-4

Schoorsteen Renovatie

De schoorsteen renoveren zorgt ervoor dat je weer veilig kunt stoken in huis en dat er geen water binnenkomt. Wanneer je een verouderde schoorsteen hebt (die eigenlijk aan vervanging toe is) dan is renovatie soms de beste optie.

Contact opnemen

Offerte aanvragen?
Vul direct ons contactformulier in

    Naam

    Email

    Onderwerp

    Telefoon

    Bericht