ClickCease Daklekkage – Royaal Waterdicht
Preloader Close

Daklekkage laten repareren?

Heeft u last van een daklekkage? Neem dan direct contact met ons op voor een professionele dakreparatie. Een tijdige reparatie voorkomt onkosten door binnenkomend regenwater. Wij staan 24/7 voor u klaar bij daklekkages bij nood. Bel direct met een dakdekker of vul ons contactformulier in.

Dakreparatie nodig? Meld uw daklekkage direct!

Last van een daklekkage?

Royaal Waterdicht is gespecialiseerd in het opsporen en oplossen van daklekkages op platte en hellende daken. Onze ervaren dakdekkers hebben altijd een oplossing voor uw dakproblemen. Mocht de schade aan uw dak zo groot zijn dat het niet direct gemaakt kan worden dan bied een tijdelijke nood dakreparatie oplossing om dak weer veilig en waterdicht te maken. Bent u dus opzoek naar een ervaren dakdekker voor het verhelpen van uw daklekkage, neem dan direct contact met ons op via telefoonnummer 0613806926 of klik op de onderstaande knop en vul het contactformulier in.

Uw daklekkage vandaag nog verholpen.

Al onze dakdekkers hebben aantoonbare ervaring in het verhelpen van daklekkages en zijn deskundig opgeleid. Voordat we aan een klus beginnen controleren we altijd de huidige staat van het dak d.m.v. een gratis lekkagedetectie Aan de hand van deze informatie maken we volledig kosteloos en vrijblijvend een offerte op welke volledig op uw wensen is afgesteld. We proberen u zoveel mogelijk mee te nemen in het proces en adviseren u gratis. Heeft u een noodsituatie? Neem dan contact op met onze lekkagespoeddienst via telefoonnummer 0613806926 en laat uw lekkage vandaag nog repareren.

about-1
about-2
Over Royaal Waterdicht

Experts
Op het gebied van dakdekken

Royaal Waterdicht is een dakdekkersbedrijf met meer dan 30 jaar ervaring op het dak. U kunt de klus zo gek niet verzinnen, of wij hebben hem met succes uitgevoerd. We hebben in al die jaren er dan ook veel tevreden klanten bij gekregen.

img

Offerte aanvragen

Contact opnemen

Direct bellen

+31 6 13806926

100+

Projecten afgerond

10

Professionele Werknemers

500+

Tevreden Klanten

22

Certificeringen & Opleidingen

Onze missie

Wij zijn pas klaar
Als u tevreden bent

platdak-bitumen-2

Bitumen Daken

Wilt u dakschade voorkomen? Dan is het belangrijk dat u op tijd de dakbedekking laat nakijken en repareren. Kleine beschadigingen hebben vaak pas grote gevolgen op het moment dat het hard waait of stormt. Grijp daarom op tijd in.

dakreiniging

Dakreiniging

Door uw dak en dakpannen te laten reinigen en impregneren maakt u uw dak weer waterafstotend. Het haalt niet alleen de voedingsbodem voor mossen en algen weg.

schoorsteen-reparatie-4

Schoorsteen Renovatie

De schoorsteen renoveren zorgt ervoor dat je weer veilig kunt stoken in huis en dat er geen water binnenkomt. Wanneer je een verouderde schoorsteen hebt (die eigenlijk aan vervanging toe is) dan is renovatie soms de beste optie.

Contact opnemen

Offerte aanvragen?
Vul direct ons contactformulier in

    Naam

    Email

    Onderwerp

    Telefoon

    Bericht