ClickCease Dakinspectie – Royaal Waterdicht
Preloader Close

Gratis dakinspectie nodig?

Bent u benieuwd naar de staat van uw dakbedekking? Meld u dan direct aan voor een gratis dakinspectie met fotorapport. We inspecteren uw dak geheel vrijblijvend op de mest voorkomende mankementen en geven u gratis advies om de levensduur van uw dak te maximaliseren. Neem direct contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Is uw dak nog in goede staat?

Voorkom onkosten met een gratis dakinspectie

Bij een dakinspectie van Royaal Waterdicht kunt u op de volgende werkzaamheden rekenen: Een dakinspectie van de dakvlakken, inclusief dakranden, opstanden, aansluitingen en overige details, voor zover deze van invloed zijn op de waterdichtheid van de dakvlakken; Het maken van de nodige insnijdingen om de onderliggende lagen te controleren en het weer waterdicht maken van deze insnijdingen; Een schriftelijke rapportage van de aangetroffen situatie, inclusief een fotoreportage; Staat van hoeveelheden per dakvlak; Een aanbeveling voor het herstel van de aangetroffen gebreken; Technische omschrijving van de uit te voeren herstel- of vernieuwingswerkzaamheden. Bent u dus opzoek naar een ervaren dakdekker voor het inspecteren van uw dak? Neem dan direct contact met ons op via telefoonnummer 0613806926 of klik op de onderstaande knop en vul het contactformulier in.

Dak Risico Inventarisatie

Het uitvoeren van een Dak Risico Inventarisatie, per dakvlak, bestaat uit:

 • – Inventarisatie daktoegangen;
 • – Inventarisatie aanwezigheid valgevaar en eventuele genomen maatregelen;
 • – Inventarisatie obstakels gerubriceerd binnen resp. 2,0 en 4,0 m1 van de dakrand;
 • – Inventarisatie doorvalgevaar/struikelgevaar lichtkoepels, leidingen, etc.;
 • – Het maken van een rapportage met daarin opgenomen de Evaluatie van de risico’s en de daaruit voortvloeiende aanbevelingen (Plan van Aanpak);
 • – Het verwerken van de aanbevelingen in een dakveiligheidsplan.
about-1
about-2
Over Royaal Waterdicht

Experts
Op het gebied van dakdekken

Royaal Waterdicht is een dakdekkersbedrijf met meer dan 30 jaar ervaring op het dak. U kunt de klus zo gek niet verzinnen, of wij hebben hem met succes uitgevoerd. We hebben in al die jaren er dan ook veel tevreden klanten bij gekregen.

img

Offerte aanvragen

Contact opnemen

Direct bellen

+31 6 13806926

100+

Projecten afgerond

10

Professionele Werknemers

500+

Tevreden Klanten

22

Certificeringen & Opleidingen

Onze missie

Wij zijn pas klaar
Als u tevreden bent

platdak-bitumen-2

Bitumen Daken

Wilt u dakschade voorkomen? Dan is het belangrijk dat u op tijd de dakbedekking laat nakijken en repareren. Kleine beschadigingen hebben vaak pas grote gevolgen op het moment dat het hard waait of stormt. Grijp daarom op tijd in.

dakreiniging

Dakreiniging

Door uw dak en dakpannen te laten reinigen en impregneren maakt u uw dak weer waterafstotend. Het haalt niet alleen de voedingsbodem voor mossen en algen weg.

schoorsteen-reparatie-4

Schoorsteen Renovatie

De schoorsteen renoveren zorgt ervoor dat je weer veilig kunt stoken in huis en dat er geen water binnenkomt. Wanneer je een verouderde schoorsteen hebt (die eigenlijk aan vervanging toe is) dan is renovatie soms de beste optie.

Contact opnemen

Offerte aanvragen?
Vul direct ons contactformulier in

  Naam

  Email

  Onderwerp

  Telefoon

  Bericht