ClickCease Dakdekker – Royaal Waterdicht
Preloader Close

Dakdekker nodig?

Zoekt u een dakdekker voor het renoveren of onderhouden van uw platte of hellende dak? Neem dan direct contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Is uw dak nog in goede staat?

Zoekt u een dakdekker?

Royaal Waterdicht is een dakdekkersbedrijf met meer dan 30 jaar ervaring op het dak. U kunt de klus zo gek niet verzinnen of wij hebben hem met succes uitgevoerd. We hebben in al die jaren er dan ook veel tevreden klanten bij gekregen. Onze dakdekkers zijn gespecialiseerd in platte en hellende dakbedekkingen zoals: Bitumen daken en pannendaken. Bent u dus opzoek naar een ervaren dakdekker, neem dan direct contact met ons op via telefoonnummer 0613806926 of klik op de onderstaande knop en vul het contactformulier in.

Wij zijn uw ervaren dakdekker

Al onze dakdekkers hebben aantoonbare ervaring op het dak en zijn deskundig opgeleid. Voordat we aan een klus beginnen controleren we altijd de huidige staat van het dak d.m.v. een gratis dakinspectie. Aan de hand van deze informatie maken we volledig kosteloos en vrijblijvend een offerte op welke volledig op uw pand en wensen is afgesteld. We proberen u zoveel mogelijk mee te nemen in het proces en adviseren u gratis. Heeft u een noodsituatie? Neem dan contact op met onze lekkagespoeddienst.

about-1
about-2
Over Royaal Waterdicht

Experts
Op het gebied van dakdekken

Royaal Waterdicht is een dakdekkersbedrijf met meer dan 30 jaar ervaring op het dak. U kunt de klus zo gek niet verzinnen, of wij hebben hem met succes uitgevoerd. We hebben in al die jaren er dan ook veel tevreden klanten bij gekregen.

img

Offerte aanvragen

Contact opnemen

Direct bellen

+31 6 13806926

100+

Projecten afgerond

10

Professionele Werknemers

500+

Tevreden Klanten

22

Certificeringen & Opleidingen

Onze missie

Wij zijn pas klaar
Als u tevreden bent

platdak-bitumen-2

Bitumen Daken

Wilt u dakschade voorkomen? Dan is het belangrijk dat u op tijd de dakbedekking laat nakijken en repareren. Kleine beschadigingen hebben vaak pas grote gevolgen op het moment dat het hard waait of stormt. Grijp daarom op tijd in.

dakreiniging

Dakreiniging

Door uw dak en dakpannen te laten reinigen en impregneren maakt u uw dak weer waterafstotend. Het haalt niet alleen de voedingsbodem voor mossen en algen weg.

schoorsteen-reparatie-4

Schoorsteen Renovatie

De schoorsteen renoveren zorgt ervoor dat je weer veilig kunt stoken in huis en dat er geen water binnenkomt. Wanneer je een verouderde schoorsteen hebt (die eigenlijk aan vervanging toe is) dan is renovatie soms de beste optie.

Contact opnemen

Offerte aanvragen?
Vul direct ons contactformulier in

    Naam

    Email

    Onderwerp

    Telefoon

    Bericht